Meet the team: Pauline

By 19 september 2018

We willen jullie graag laten kennis maken met de dames achter Hello little sprout en zullen daarom elke maand een andere dame naar voren schuiven. We beginnen met Pauline (22), onze social media creative, ze werkt sinds begin 2018 bij Hello little sprout. Wie is deze vrolijke krullebol?

Foto’s: Beeld & Schoon

Pauline in het KORT is een echt mensen-mens // Is verslaafd aan Pinterest en Instagram //  Woont in het prachtige Leiden // Is gek op koffietjes drinken met vriendinnen // Heeft een tijdje in New York gewoond // Houdt van zingen en cellospelen (vooral op bruiloften) // Is freelance marketeer // Heeft het leukste vriendje Joram // Is gek op haar familie // Houdt van reizen en stedentripjes // Maakt graag kennis met jou! 

1. Pauline, wat zeggen je vrienden over je als we vragen wie jij bent?

Dat ik een heel enthousiast persoon en ambitieus, leergierig. Omdat ik de jongste van vier, ben ik vrij ondernemend. Geboren te Oegstgeest, woon nu in Leiden en heb commerciële economie gestudeerd.
Toen ik 19 was werkte ik bij een online marketingbureau. Ik wilde beter worden in WordPress nadat mijn collega zei: denk na wat je écht leuk vindt. Ik heb het mezelf aangeleerd, ik ben nieuwsgierig en ga gewoon aan de slag. Ik hou erg van bruiloften. Als je twee mensen bij elkaar ziet komen en ze kiezen zo bewust voor elkaar met al hun vrienden en familie om hen heen en dat iedereen getuigen is van deze liefde. Ik hou van design dat klopt. Hoe iets eruit ziet vind ik heel belangrijk, bijvoorbeeld de jurk, versiering. Dat alles gewoon klopt. Ik vind het leuk om daar over na te denken. Het persoonlijke ervan, zowel voor een bedrijf als persoon.
Toen mijn zus ging trouwen mocht ik ceremoniemeester zijn, en ik heb genoten van alle voorbereidingen. Wel miste ik inspiratie, tips en goede ideeën voor het organiseren van een bruiloft. Graag wil ik via mijn blog ceremoniemeesters en bruidsparen inspireren en helpen bij de voorbereiding van de trouwdag.

2. Waarom Hello little sprout?

Het is een nieuw bedrijf en ze gaan met de tijd mee. Het is een heel leuk en creatief idee om een filmpje te sturen in plaats van een kaartje, daar wilde ik werken! Het is toch raar dat het nog niet bestond? Trouwfilms bestaan al zo lang. Waarom dit dan nog niet? Ik wilde nadenken over de branding en ook de makers meer naar voren brengen. Hun persoonlijke verhaal vertellen.

3. Wat vind je het leukste aan je werk bij Hello little sprout?

Ik vind het heel leuk om Instagram stories te maken en om de foto’s uit te zoeken en daar dan een leuke tekst bij te bedenken. En om het werk te laten zien, achter de schermen, het persoonlijke verhaal. De groei vind ik geweldig, we halen nu veel meer films binnen dan toen ik begon. Het is ook leuk om met Char en Sab te werken en steeds nieuwe ideeën te bedenken om verder te groeien.

4. Waarom zouden iedereen in 2020 een Newborn film laten maken in plaats van een geboortekaartje?

Bewegend beeld is, zeker in deze tijd, heel leuk om naar te kijken. Natuurlijk een kaartje is gaaf en ook deze kan creatief zijn, maar deze film is zoveel meer dan alleen een naam. Het gaat echt over de baby, de ouders, broer en of zus, een huisdier, het ouderlijk huis etc. Als je dit als baby later terugziet, is dat geweldig. Of als je oma wordt en jezelf terugziet als netbakken moeder, lijkt me zo mooi. Je beseft je later pas hoeveel het waard is. Het is een waardevol document om te delen met je beste vrienden en familie, maar eigenlijk is het een cadeautje voor je kind!

5. Waar droomde jij als klein kind van?

Weddingplanner zijn. Het meest persoonlijke evenement dat je kan organiseren. En zo’n babyfilm is dan een nog intiemere gebeurtenis, zo bijzonder. Door de film kan je zoveel meer delen dan met een kaartje. Bij een huwelijk komt natuurlijk iedereen naar je feest, het is niet zo van kom allemaal maar naar de bevalling;-), zo heb je dan toch je eigen vormgegeven event in je film.

6. Voor jou ook later een Newborn film? 

Ik ben tante, dat is al heel leuk. Voorlopig nog geen kinderen, maar als het zover is zou ik zeker een Newborn film willen.

7. Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?

Ik zou beter willen worden in wat ik nu doe: website maken, sales doen. Ik ben net afgestudeerd en dus kom net kijken. Ik zou graag van andere willen leren om zo beter en nog professioneler te worden.

 

8. Wat zou je aan Hello little sprout willen toevoegen wat jou eigen is?

Ik wilde meer het verhaal achter de makers vertellen, door mijn initiatief hebben we nu een film van Sabine en Charlotte (zie hieronder). Meer in bladen komen, en ik zou willen dat mensen ons willen volgen op Instagram en Facebook omdat ze geïnspireerd worden door ons. Het geven van een persoonlijke touch via social media en dat zwangere vrouwen ons volgen voor het verhaal dat we vertellen, vanwege de tips (zoals inspiratie voor je babykamer) en dat wij hen ook los van de films iets te bieden hebben.

 

 

Bekijk hier de site van Pauline: Shine Bride