Meet the team: Charlotte

By 23 november 2018

We willen jullie graag laten kennis maken met de dames achter Hello little sprout en zullen daarom elke maand een andere dame naar voren schuiven. Meet Charlotte, het creatieve brein achter Hello little Sprout. En guess what, ze is zwanger van haar eerste kindje! Hoog tijd om haar dus wat vragen te stellen. 

1.  Hoe verloopt je zwangerschap tot nu toe? 

Mijn zwangerschap verloopt vlekkeloos tot nu toe. Ik ben nu 29 weken zwanger en het gaat als een trein. Ik voel me erg goed en fit, maar heb nog wel 11 weken te gaan. Naar verwachting zullen deze fysiek wat zwaarder zijn. Ik vind het zwanger zijn veel leuker dan ooit gedacht. Misschien mede omdat ik me zo goed voel. Het idee dat er een klein mensje in me groeit die ik iedere dag voel bewegen is echt een wonder.

 

2. Welke clichés zijn waar en welke niet? 

Dat de tijd zo snel gaat. Ik heb deze maanden ook echt nodig gehad om aan alles te wennen. Maar je vergeet af en toe stil te staan dat er een klein mensje in je buik zit. Het idee dat ze er over een aantal weken is is zo onwerkelijk. Daarnaast zorgen die hormonen dat ik onwijs emotioneel ben. Dat helpt natuurlijk niet echt wanneer we een klein spruitje filmen 😉 Verder valt het me vooral op dat de meeste clichés niet waar zijn.

 

3. Zo leuk je eerste zwangerschap! Nu ga je het zelf ervaren met een film. Kijk je uit naar je eerste eigen Hello little sprout film? En wat gaat je het meeste verrassen denk je?

Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik kijk er heel anders naar. We zijn al bij zoveel mensen thuis geweest. Toch is geen film hetzelfde. Dat maakt dat ik heel erg nieuwsgierig ben naar onze film. Het grappige is dat we soms na 1 dag en soms na een week of 3 bij de mensen thuis zijn. Iedere bevalling is anders en iedere moeder voelt zich ook anders daarna. Het is daarom zo belangrijk om na de geboorte rustig te bedenken en bekijken wanneer we komen filmen. Al houden we daar uiteraard rekening mee. We zijn maar 1,5 uur onzichtbaar bij de mensen thuis en houden rekening met het ritme van het kleintje. De film is binnen een dag klaar om te versturen.

 

4. Wat zijn je cravings?

Valt me alles mee. Ik heb wel meer behoefte aan ‘bouwstenen’ als aardappelen, kaas, brood en appelstroop. Dingen die ik normaal niet vaak at. In het begin had ik veel minder honger maar nu ik over de helft ben is die lekkere trek helaas weer terug.

 

5.Welke tips neem je nog ter harte van onze klanten?

Dat je goed naar jezelf moet luisteren. Iedere zwangerschap is anders en er is geen goed of fout.