Het Junglekamertje van James

By 7 september 2018

Als we een spruitje filmen zien we altijd de leukste babykamers. Toen we de kleine James mochten vastleggen voor de newbornfilm, viel onze mond open toen we in zijn babykamertje kwamen. Het behang, de kleuren, het dierthema, alles perfect gematcht. Waar komen alle babykamerspullen vandaan? Wij spraken Dewi, de mama van James en we hebben natuurlijk alles gevraagd. Lees en kijk snel verder! 

 

1. Hoe kwamen jullie op het idee om een dierenkamer te maken?

Mijn man en ik wilden een babykamer die stoer is en niet te babyachtig. We wilden geen blauw of roze in het kamertje, maar echt iets totaal anders. Wij komen al jaren op Ibiza en we houden echt van de bohemian stijl die je daar hebt. Daarom vonden we het leuk om een vleugje van ons favo eiland toe te voegen aan het kamertje. Daarnaast zijn wij beide echt dol op Rotterdam dus dat het was een must om iets van deze mooie stad terug te laten komen. Bamboe en rotan gecombineerd met het dierenbehang en onze favoriete stad, heeft geleid tot een stoere dierenkamer voor onze zoon James.

2. Waar hebben jullie alles voor de babykamer vandaan gehaald? 

Het dierenbehang kwam ik tegen in Jan (magazine) en is van Creativelab Amsterdam. Een gezellig behang maakt een kamertje gelijk al heel leuk. Het wiegje is van Kidsmill en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het vloerkleed hebben we bij Karwei geshopt en de overige accessoires zijn van het merk Kidsdepot. Dit is te verkrijgen in de grotere babyzaken. Via Desenio kun je verschillende posters en bijpassende lijsten bestellen. Naast kinderposters verkopen ze ook andere posters voor bijvoorbeeld in de woonkamer of hal.

3. Welke tips geef je mee aan aanstaande ouders als het gaat om het inrichten van de babykamer?

Pinterest!!! Hier vind je zoveel inspiratie! Daarnaast hoeft het allemaal niet veel te kosten. Wij hebben bijvoorbeeld bij de Ikea een populaire ladekast gekocht, zwart geverfd en mooie deurknopjes erop gedaan. Voilà, een commode! Via Marktplaats kun je ook hele leuke meubeltjes vinden en zelf opknappen.

 

Bekijk hieronder de film terug van baby James!