Hello Happy Customers

By 24 april 2018

Q&A met mama Kelly

Kelly (29) is moeder van Morris, werkt op de marketing & communicatie afdeling van S4ICT en helpt haar zus zo nu en dan in de winkel ID store in Haarlem. Ze liet een film maken van haar eerste kindje Morris. Sabine van Hello little sprout belde Kelly op om te vragen wat ze van haar babyfilm vond. Haar reactie was (gelukkig) heel positief. En Kelly had meteen een leuk nieuwtje voor ons, ze is zwanger van de tweede! Een mooi moment om terug te kijken naar de eerste weken na de geboorte van haar kindje Morris. Kelly was een van de eerste (juni 2016) in haar omgeving die een baby video verstuurde in plaats van een geboortekaartje.

Kijk je vaak de Sprout film terug van je eerste kindje Morris?
‘Ja best wel vaak! Het zijn eigenlijk de enige bewegende beelden die we hebben als gezin. Want ja, niemand gaat je echt filmen als gezin natuurlijk. Altijd is een van ons aan het filmen of foto’s aan het maken, ik of mijn man. Op de film die jullie hebben gemaakt staan we echt samen op.’

Waarom heb je een geboortefilm laten maken?
‘Ik geloof echt dat beelden zoveel meer waard zijn dan foto’s. De film is voor nu heel mooi, maar ook voor Morris als hij ouder is. Toen ik de video verstuurde naar mijn familie en vrienden, was iedereen aangenaam verrast, ze vonden het echt bijzonder. Mijn vader zei zelfs: hadden wij dat vroeger maar gehad.’

 

‘Mijn vader zei:
hadden wij dat vroeger maar gehad’

 

 

 

Zou je een film van Hello little sprout aan anderen aanbevelen?
Jazeker, beeld is echt veel waard, zeker in de eerste weken na de geboorte. De film is vooruitstrevend. Je wordt echt als gezin vastgelegd. En weet je, iedere keer dat ik het nummer hoor van de film denk ik weer aan de geboorte van Morris. Het is echt zijn liedje.

Zou je bij nummer twee weer een geboortefilm willen of toch liever een kaartje?
Weer een film, zonder twijfel. Ik zou alleen bepaalde ooms en tantes wel en soort geboorteakte/kaartje sturen. Voor de oudere generatie is een film soms iets te vooruitstrevend denken we zelf. Dus we zouden zeker weer een newborn film kiezen, en daarnaast zouden we een geboortekaartje sturen naar een paar familieleden.

Dankjewel Kelly! Bekijk hier de film die we van Kelly en haar gezin hebben gemaakt.

Foto’s: Kelly Hartman