Hello Happy Customers

By 17 oktober 2018

Q&A met mama Sophie

Sophie en Cees lieten een newborn film maken van hun tweede dochter Vesper.We vinden het leuk om in gesprek te gaan met onze customers. Charlotte van Hello little sprout belde met mama Sophie om even terug te blikken op de eerste weken na de geboorte van Vesper. 

Sophie, jullie spruit Vesper is nu bijna 6 maanden. Hoe kijk je nu terug naar de film?
We bekijken het filmpje nog regelmatig. Zeker onze oudste dochter Georgette vindt het fantastisch om te zien hoe klein haar kleine zus nog is. Het fijne aan het terugkijken van het filmpje is dat je je realiseert hoe enorm snel de tijd gaat en hoe kort ze eigenlijk maar zo ontzettend klein zijn. Enerzijds voelt het als gisteren dat Vesper werd geboren en anderzijds lijkt het ook alweer zo ontzettend lang geleden dat ze zo klein was.

​Waarom hebben jullie voor een newborn video gekozen?
We wilden graag de herinnering aan de dagen na de geboorte vastleggen met beeld omdat dit altijd een speciale tijd is. De meeste zullen zich dat haast onoverwinnelijke, overweldigende gevoel kort na de geboorte wel herinneren.

kondig de geboorte van je baby aan met film

Waarom hebben jullie voor Hello little sprout gekozen en hoe ben je bij ons terecht gekomen?
Via social media zijn we met jullie in contact gekomen en we vonden de aanpak en jullie filmpjes zo leuk dat we eerlijk gezegd niet eens verder hebben gekeken naar andere aanbieders.

Zou je het andere aanraden en waarom?
Ik zou het iedereen aanraden. Video geeft zoveel meer gevoel dan alleen foto’s en het moment dat ze zo ontzettend klein zijn is zo kort dat je dat erg snel vergeet…helaas.

Kijken jullie nog wel eens terug naar de film, en hoe vaak?
Zeer regelmatig kijken we het filmpje terug. Georgette, onze oudste dochter, vindt het enorm leuk om af en toe terug te kijken.

Is het filmpje voor jullie een vervanger voor het kaartje?
Nee het is voor ons geen vervanger van het kaartje. Dat komt doordat we de video pas hebben laten maken toen Vesper 9 dagen oud was. Voor ons ging het niet veel sneller omdat Vesper in België geboren is en je hier standaard eerst een aantal dagen in het ziekenhuis verblijft.

“Enorme leuke meiden die zonder dat je het in de gaten hebt, zorgden voor een hele fijne weergave van mijn gezin in onze eigen omgeving”


Heb je tips voor andere mommy’s to be die nog geen film hebben laten maken?
Gewoon doen! Je krijgt er zeker geen spijt van.

 Zou je Hello little sprout in één zin kunnen omschrijven?
“Enorme leuke meiden die zonder dat je het in de gaten hebt, zorgden voor een hele fijne weergave van mijn gezin in onze eigen omgeving”. Ook het snelle leveren van de video vonden wij echt super!

Dankjewel Sophie! Bekijk hieronder de film die we van Vesper en het gezin hebben gemaakt.